Vi har under helgen varit i Frankfurt på mässa med jobbet och utöver tittat in massa spännande pyssel, målarartiklar, och gudförbjude mängden juldekorationer som setts även passat på att käka en pizza. Vi hittade under lunchen ett ställe en lite väl bra bit iväg från mässhallen Mario & Lino. Ett otroligt mysigt ställe med vedugn och bra priser.

Mario & Lino

Som man ser har man inte snålat! Och helt ärligt så gör det mig glad. Förvånansvärt sällan jag blir det när det gäller pizza men jag måste börja rata ställen som säljer pizzor redan innan jag beställer så jag slipper bli besviken.

Genomgång av pizzan

Har vi en tillsynes riktigt fin pizza, en trevlig atmosfär och bra priser. Tomatsåsen var god, det var en riktigt fin mozzarella och väl tilltaget med basilika så där finns det inte mycket att klaga på.

Däremot var den salt, riktigt salt faktiskt och vi kunde inte riktigt lista ut om det var tomatsåsen eller degen för alla tre av de pizzor som beställdes in var salta. Sjukt salta, så tyvärr blir det inte mer än en trea i poäng just för detta.

Betyg på Margherita: 3/5

Förbättringspotential

En poäng för varje ingrediens och om det hade varit ännu lite bättre stämning där så hade jag gett ett poäng för det. Men sen har vi det där med saltet, det är klart att den genomsnittlige tyske industriarbetaren vill ha salt mat. Om inte annat så säljer man ju mer öl därigenom, men det sabbar lite både av stämningen och intrycket av maten.

Så tonar man bara ner en notch med saltet så har vi en klar 4 poängare, kanske femma!

Rekommendation

Är man i Frankfurt, sure take a visit men innan de satt en begränsning på saltkaret så bör man inte ha allt för stora förhoppningar.